Gratis huidscan voor elke behandeling

Bent u benieuwd naar de staat van uw huid? Bij ons kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende huidscan.

Verwen uw huid met onze peeling behandelingen

Bij Skins for You in Amersfoort zorgen we er altijd voor dat de behandelingen perfect zijn afgestemd op uw unieke huid en uw unieke wensen. Wij bieden daarom een breed portfolio aan voor peelings. Met een peeling reinigt u uw huid diep en zorgt u ervoor dat uw lichaam zelf zorgt voor de aanmaak van belangrijke stoffen, zoals collageen, waardoor uw huid weer strak, gezond, glad en egaal wordt.

Onze peeling behandelingen: 4 verschillende behandelmethoden

De soort peeling behandeling die voor u het beste is, is natuurlijk afhankelijk van uw unieke huid, behoeften en wensen. Wij bieden 4 verschillende typen peelings aan:

  • Chemische peeling
  • Kruiden peeling
  • Fruitzuurpeeling
  • Chinese peeling

Onze verzorgende peeling behandelingen

Prijs v.a.: __         _€ 60,00-

Wordt vergoed:    N.v.t.

Geschikt voor: ___Man & vrouw

Duur Behandeling:

60 minuten

Boek met vertrouwen uw behandeling

Omschrijving

Welke combinaties bieden jullie aan?

Iedere huid en iedere behandeling is uniek. Daarom zorgen wij bij Skins for You voorafgaand aan iedere peeling voor een gratis huidscan. Hiermee leren wij uw huid tot in het diepste kennen en kunnen we u optimaal advies geven over de behandelingen en peeling die aansluit(en) bij uw unieke huid.

U kunt de volgende peeling behandelingen ondergaan:

Chemische peeling

Bij een chemische peeling maken wij gebruik van onschadelijke chemische producten om de bovenste huidlaag te verwijderen. Hierdoor verdwijnen dode cellen, oneffenheden en afvalstoffen, en krijgt uw huid weer een stralende gloed. Door de diepe reiniging verminderen oneffenheden, rimpels, zonbeschadiging en acné.

Voor de behandeling zorgen we eerst voor een diepe reiniging van uw gezicht, zodat we zeker weten dat het effect optimaal is. Na de behandeling krijgt u verzorgende producten mee voor het optimale herstel van uw huid. Na 3 tot 5 weken is de huid geheel hersteld en ziet u optimaal resultaat. Indien nodig kunt u ook een vervolgbehandeling ondergaan.

Kruiden peeling

Met een kruiden peeling verzorgen wij een peeling met natuurlijke kruiden, die zorgen voor een biologische diepe reiniging van de huid. Doordat we hiervoor natuurlijke producten vol vitaminen, mineralen, essentiële oliën en anti-oxidanten gebruiken, is deze behandeling zeer gezond.

Uiteraard zorgen we voor een optimaal resultaat, waarbij op natuurlijke wijze de huid strakker en egaler wordt. Hierbij verdwijnen schades aan de huid en verminderen rimpels, pigmentvlekken en littekens. Voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan van 2 tot 3 behandelingen.

Fruitzuurpeeling

Bij een fruitzuurpeeling maken we gebruik van glycolzuur, dat gewonnen is uit meerdere soorten fruiten. Het product bevat vele vitaminen en is volledig natuurlijk. Dit zorgt voor een extra gezonde oppepper van uw huid. De fruitzuren dringen tot diep in de onderste huidlagen door, waar ze de aanmaak van huidcellen stimuleren.

Naast de effecten van een ‘gewone’ peeling is deze behandeling extra effectief voor het behandelen van een futloze en vermoeide huid en voor de aanpak van een doffe huid. De behandeling zorgt bovendien voor een versteviging van de haarvaatjes en gaat veroudering tegen.

Chinese peeling

De Chinese peeling lijkt veel op de kruiden peeling, maar maakt gebruik van kruiden die zijn uitgekozen volgens traditionele Chinese geneeskunde. Door deze oeroude kennis te gebruiken kunnen we op natuurlijke wijze uw huid tot in het diepst verzorgen en in balans brengen. Geheel natuurlijk en biologisch.

Naast de normale effecten werkt deze peeling ook goed tegen huidirritaties, veroudering en lift hij de huid op natuurlijke wijze.

Profiteer van 10% extra korting

Neem direct contact op voor extra voordeel

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..