gezichtsbehandeling

Gratis huidscan voor elke behandeling

Bent u benieuwd naar de staat van uw huid? Bij ons kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende huidscan.

Gezichtsbehandeling – Ontspanning en verzorging

U kunt bij Skins for You in Amersfoort terecht voor de beste huidbehandelingen, die zorgen voor een mooie en jonge huid met een geweldige uitstraling. Zo wordt u natuurlijke schoonheid het beste geaccentueerd.

Maar, heerlijk ontspannen en gewoon uzelf eens lekker verwennen is af en toe precies wat u nodig heeft. Gewoon een lekkere rustgevende behandeling met essentiële oliën, gezonde producten en een relaxende massage van uw gezicht. Ook daarvoor staan we bij Skins for You voor u klaar!

Gezichtsbehandelingen: de mogelijkheden

Of u nu veel of weinig tijd heeft, een momentje ontspannen geeft u misschien wel weer net zo veel energie en uw huid een dusdanige boost, dat u een heerlijke ontspannen en frisse uitstraling heeft. Wij hebben daarom drie mogelijkheden voor gezichtsbehandelingen:

  • Basisbehandeling van 60 minuten
  • Uitgebreide gezichtsbehandeling van 90 minuten
  • Korte ontspannende gezichtsbehandeling van 30 minuten

Ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen

Prijs v.a.: __     _€ 29,50- (30 min)

Prijs v.a.:

€ 29,50- (30 min)

Prijs v.a.: __     _€ 55,00 (60 min)

Wordt vergoed:    N.v.t.

Geschikt voor: ___Man & vrouw

Duur Behandeling:

30 of 60 minuten

Boek met vertrouwen uw behandeling

Omschrijving

De basis gezichtsbehandeling

Deze behandeling laat u een uur lang genieten van een ontspannende behandeling van uw gezicht. Wij masseren de hoofdhuid en geven uw gezicht een heerlijke spa behandeling. Hierbij zorgen we ervoor dat we reinigende serums en essentiële oliën op een rustgevende manier in de hoofdhuid inmasseren. Ook reinigen we uw hoofhuid op een relaxende manier.

U gaat na een heerlijk uurtje ontspannen naar buiten met een vernieuwde huid en een lekkere glow op uw gezicht. Door de massage ontspant u niet alleen lekker, maar wordt ook de hoofdhuid gestimuleerd in het afvoeren van afvalstoffen en wordt de doorbloeding verbeterd. Dit geeft uw huid een heerlijke oppepper.

De Uitgebreide gezichtsbehandeling

Lekker ontstressen zonder dat u veel kostbare tijd kwijt bent? Daarvoor hebben we speciaal de kortere behandeling in ons pakket zitten. Hiermee geniet u van alle voordelen en ontspanning van de gezichtsbehandelingen en wordt uw huid op een relaxte manier vertroeteld, maar bent u niet te veel tijd kwijt. Deze behandeling is heerlijk om uzelf tijdens een pauze eens flink mee te verwennen.

De korte ontspannende gezichtsbehandeling

Deze behandeling zorgt voor extra ontspanning en rust. Niet alleen masseren we de producten die uw gezicht lekker reinigen in uw hoofdhuid, maar we combineren dit met een uitgebreide hoofdhuid en schoudermassage. Zo worden blokkades op een relaxte manier weggewerkt en kunt u heerlijk ontspannen en puur genieten.

Combinatie met andere behandelingen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw huid goed te laten verzorgen, speciale behandelingen te ondergaan en daarna, als traktatie voor uw gezicht, een lekkere ontspannende gezichtsbehandeling te ondergaan. U kunt hier met ons in overleg speciale prijzen voor krijgen.

Ook kunt u kiezen om deze behandeling te combineren met onze gratis huidscan. Hiermee lichten wij uw huid door en kijken we met u samen welke behandelingen geschikt zijn voor uw huid en passen bij uw wensen en behoeften. Deze gratis huidscan is bovendien geheel vrijblijvend.

Trakteer uw gezicht op ontspanning en laat uzelf verwennen met onze heerlijke gezichtsbehandelingen. Maak nu via de link hierboven een afspraak bij Skins for You in Amersfoort.

Skins for You, voor uw unieke huid

Profiteer van 10% extra korting

Neem direct contact op voor extra voordeel

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..

Waar mogen wij de kortingscode heen sturen?

Vul onderstaande gegevens in

In totaal nog 34 plekken beschikbaar..